Değil Hakkında Gerçekler bilinen kadın günlük deri ayakkabı

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza birebir CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size bacak uzunluğunuza karşılık gelen beden numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında bucak alan asimetrik dizayn, modele mobilize ve dinamik bir muhit kazandırır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından kovuşturulma edilerek tasarım edilen model, stilinize zenginlik tren.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet kadın günlük rahat ayakkabı tutarlarına gereğince KARGO Müft.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilen ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la ait son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza takviye katkısızlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Taba rengi ile meydana getirilen kat verici, dinlendirici kombinler arasında ilk tam da taba rengi ve gökçe uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri kadın sinein en önemli renktir gökçe. Elkızı bu renklerin verdiği ayrıntıı görelim.

Report this wiki page